Work

Ekstra trygghet for hverdagssyklisten

Bikely er trygg og smart sykkelparkering til ALLE syklister. Elsyklisten Anders benytter seg av Bikeboxene i Trondheim sentrum og det gir ekstra trygghet i hverdagen. Han anbefaler løsningen til andre med kostbare sykler.

Ekstra trygghet for hverdagssyklisten

Betydningen av trygg sykkelparkering

Anders fikk opp øynene for sykkelparkeringen etter å ha lest om Bikely i avisa. 69åringen som bor en mil utenfor Trondheim Sentrum benytter seg ofte av elsykkel inn til Midtbyen, både for å handle og for å besøke kunder. Til tross for at han aldri har erfart sykkeltyveri, er det fortsatt betryggende å låse inn sykkelen i Bikely sykkelskap.

- Det er SÅ bra!!! Nå parkerer jeg UTEN å være redd for at sykkel blir stjålet, uttaler han.

Han er ikke den eneste syklisten som regelmessig har parkert sykkelen i Ørjaveita siden åpningen 11. mai. På kort tid har hele 114 syklister hatt minst to parkeringer i Ørjaveita, og det samlede antallet er omtrent 500 parkeringer.

Anders har siden august parkert syv ganger og han ser et stort potensiale i løsningen utviklet på Sluppen i Trondheim. Både appen og sykkelskapene kan ved noen justeringer nå ut til mange flere mener han:

- Den dagen vi flytter til et borettslag med felles bod kommer jeg til å forespørre muligheten for å kjøpe et privat Bikely sykkelskap med integrert lading av elsykkel.

Passer til de med kostbare sykler

Elsykkelsalget har de siste månedene skutt i været, og med dagens situasjon har behovet for trygg reisevei sjeldent vært viktigere. Samtidig melder Frende forsikring om en økning av kostbare sykler. «Bikely parkering anbefales til ALLE som er redd for å sykle til byen på en dyr sykkel» sier Anders, og håper andre syklister vil ta tilbudet med trygg og smart sykkelparkering i bruk. Han ser også fram til lansering av ny app fra Bikely.


Følg med i appen Bikely som hele tiden forbedres. Målet er å tilby en smidigere brukeropplevelse med høyere stabilitet og bedre funksjonalitet for syklistene. Tilbakemeldinger fra syklister som Anders gir oss inspirasjon til å yte enda mer for å utvikle bedre tjenester som får flere til å sykle året rundt.

Les Videre:

Presse

Tar grep mot sykkeltyveri - nå kan du parkere helt trygt på Lambertseter

Ny sykkelparkering ved Lambertseter og Manglerud Senter.

Les mer
City

Kjøpesentra i Oslo og Viken satser miljøvennlig med Bikely

- Vi skal gjøre det enklere for syklister, og da må Bikely utplasseres der de ferdes, sier daglig leder Hallvar Bergh. Med seg på laget har Bikely kjøpesentergigantene City Con, Amfi og Obos.

Les mer

Siste nytt fra Bikely

Det er mye spennende som skjer i Bikely. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt rett i innboksen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned appen

Last ned appen, reserver et sykkelskap nær deg og kom i gang!