City

Nå skal det tilrettelegges for syklister ved Manglerud Senter

Bikely og Obos Eiendom inviterte til sykkelfest, utprøving av elsykler, gratis sykkelsjekk fra Per Sport Oppsal og lansering av sykkelskapene ved Manglerud Senter. - Dette er et felles initiativ for å tilrettelegge for handleglade syklister, sier miljødirektør Birgitte Molstad i Obos Eiendom.

Nå skal det tilrettelegges for syklister ved Manglerud Senter

Sykkelfest ved Manglerud Senter

Det skal være enkelt og trygt å handle som syklist. Nå har Obos Eiendom kjøpt inn Bikely til tre av sine kjøpsentere. Via appen får syklister tildelt et dedikert sykkelskap. Stort enklere blir det ikke. Neste mandag settes den handleglade syklisten på agendaen.

- Det blir utprøving av elsykler, gratis sykkelsjekk og snorklipping med demo av den nye Bikelyboksen, forteller senterleder Lars Fredriksen.

Målsetningen er å gjøre det enklere og tryggere for syklister å ankomme kjøpesentrene til Obos. Det har aldri vært så mange elsykler på markedet samtidig som at tyveristatistikken i 2020 var rekordhøy, da sier det seg selv at trygg sykkelparkering er et viktig tiltak for å få flere kunder til senteret.

- Det er tøft av Obos å være tidlig ute med Bikely i Oslo. Fra andre byer ser vi at sykkelskapene ved kjøpesentra er mye brukt, sier Markedssjef i Bikely Ellen Loxley.

Nå settes sykkel på agendaen

- I det grønne skiftet går vi i førersetet for å løfte fram gode og innovative tjenester som får flere til å sykle, sier Birgitte Molstad.

Nå settes sykkel på agendaen, og målet er at flere skal velge sykkel til og fra kjøpesenteret. Med Bikely kan syklisten forhåndsbooke plass, og det er god plass til bæreposer. Sånn sett er sykkelskapet godt tilpasset handel.

- Vi ønsker syklister, samarbeidspartnere, pressen og offentlige og private aktører velkommen til sykkelfest. Sammen skal vi sette syklisten på agendaen og finne enda flere måter å tilrettelegge på, sier markedssjef Ellen Loxley.
Mange syklister møtte opp for å få sykkelservice og prøve elsykler fra Per Sport.

Obos Eiendom har utplassert sykkelskap ved Lambertseter, Manglerud og Tveita Senter. Bikely har sykkelskap i 21 norske kommuner, med lokasjoner fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Bedriften har hovedkontor i Trondheim. Pers bil byttet nylig navn til Per Sport.

Les Videre:

Presse

- Håpet er at folk skal tenke «hva er dette?» og prøve det ut

Miljøpakken håper at de nye sykkelskapene i Trondheim kan forhindre sykkeltyveri.

Les mer
City

Sykkelskap som kunstinstallasjon - første avduking i Norge

Onsdag 22. desember kl. 11 smelter sykkelparkering og kunst sammen ved Prinsen Kinosenter. Da avduker Trond Åm et foreløpig hemmelig kunstverk. Åm er medlem i areal- og samferdselskomiteen i Trondheim og leder ved Litteraturhuset – sykling og kultur. Kunstverket Utopia er på hele 20,6 kvadratmeter og vil pryde de 12 smarte sykkelskapene som nå blir utplassert ved Prinsen kino. Amerikanske Erin Murphy har fått oppgaven med å dekorere boksene.

Les mer

Siste nytt fra Bikely

Det er mye spennende som skjer i Bikely. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt rett i innboksen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned appen

Last ned appen, reserver et sykkelskap nær deg og kom i gang!