Home

Nå vil Bikely bekjempe sykkeltyveri i borettslag

Endelig kommer Bikely Home. Trygg sykkelparkering i borettslaget har vært etterspurt i svært lang tid, og vil bli tilgjengelig allerede i høst.

Nå vil Bikely bekjempe sykkeltyveri i borettslag

Sykkeltyveri i borettslag

 

Etter en storm av henvendelser blir Bikely Home endelig tilgjengelig for utvalgte borettslag. Endelig kan syklister parkere trygt nå de er hjemme, noe som ikke har vært en selvfølge. Det meldes om flere frekke sykkeltyveri fra parkeringsboder, kjellere og stativ i private hjem. Dette vil Bikely gjøre noe med.

-         Vi vil gjøre hverdagen enklere for syklister, og da er trygg sykkelparkering hjemme et naturlig sted å starte, sier daglig leder Hallvar Bergh.

Bikely får daglig henvendelser fra borettslag og sameier som ønsker tryggere parkering for beboerne. Nå har også mange kommuner kommet på banen, og har lyst ut støtte til sykkelparkering. Bikely oppfordrer borettslag til å sjekke ut om kommunen har lansert tilskuddsordninger til tryggsykkelparkering.

-         For dem som har erfart sykkeltyveri på hjemmebane er det nok betryggende at både kommuner og leverandører som Bikely satser på hjemmemarkedet, sier markedssjef Ellen Loxley.

Bikely Home tilgjengelig allerede i høst

 

Sykkelskap for hjemmemarkedet favner bredere sammenlignet med offentlige sykkelskap. Med et eget sykkelskap kan man utstyre skapet med alt som sykkelen krever av vedlikehold året rundt. Skapet kan også brukes til oppbevaring av andre gjenstander, og det kan utplasseres med eller utenlademuligheter. Sykkelskapene blir tilgjengelige via appen eller med nøkkel.

-         Med Bikely Home tilgjengelig på markedet kan syklister parkere trygt hvor de enn ferdes, sier Hallvar Bergh.

Ønsker ditt borettslag å teste ut sykkelskap? Send oss en e-post på info@bikely.no. Vi tilbyr gratis frakt om du bestiller innen utgangen av 2021.

Les Videre:

Presse

- Håpet er at folk skal tenke «hva er dette?» og prøve det ut

Miljøpakken håper at de nye sykkelskapene i Trondheim kan forhindre sykkeltyveri.

Les mer
City

Sykkelskap som kunstinstallasjon - første avduking i Norge

Onsdag 22. desember kl. 11 smelter sykkelparkering og kunst sammen ved Prinsen Kinosenter. Da avduker Trond Åm et foreløpig hemmelig kunstverk. Åm er medlem i areal- og samferdselskomiteen i Trondheim og leder ved Litteraturhuset – sykling og kultur. Kunstverket Utopia er på hele 20,6 kvadratmeter og vil pryde de 12 smarte sykkelskapene som nå blir utplassert ved Prinsen kino. Amerikanske Erin Murphy har fått oppgaven med å dekorere boksene.

Les mer

Siste nytt fra Bikely

Det er mye spennende som skjer i Bikely. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt rett i innboksen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned appen

Last ned appen, reserver et sykkelskap nær deg og kom i gang!