City

Pod er høstens store nyhet

I høst lanseres Pod fra Bikely. Med Pod har det aldri vært enklere å utplassere sykkelskap ved flere ulike lokasjoner! Vi gjør det enkelt for innkjøperen og tryggere for syklisten.

Pod er høstens store nyhet

En bedre løsning for syklisten

Markedet har talt - og vi har svart med Bikely Pod. Siden mai 2020 har vi testet ut sykkelskap ved mer enn åtti ulike lokasjoner. Data fra flere tusen sykkelparkeringer, gode samtaler med kunder og brukere og vår egen satsning mot Work og City har ført oss til Pod. Vi har erfart at både innkjøpere og syklister etterspør sykkelskap ved flere lokasjoner. Med Pod har dette aldri vært enklere da flatemålet kun er 2 x 2 meter, slik at det vil bli enklere å utplassere sykkelskap ved flere lokasjoner hos samme innkjøper.

Tilgjengelig allerede i høst

Pod er tilgjengelig allerede i høst. Størrelsen egner seg godt til handel og servicenæring, samt bykjerner som har begrenset areal utenfor inngangspartier. Et knippe utvalgte kunder vil få muligheten til å teste ut løsningen allerede i september. De første Podene vil være ute i markedet allerede i september, godt innenfor høysesong for sykling.

- Vi har allerede mottatt de første bestillingene på Poden, så dette lover godt, sier Markedssjef Ellen Loxley.

Visuelt gir Poden kunden flere muligheter til å variere uttrykket med benker, planter og folie på selve boksen. Med flere lokasjoner kan innkjøper sammenligne og analysere statistikken mellom de ulike Podene - og deretter optimalisere tilbudet for syklisten. Høy bruk indikerer at syklistene er fornøyde med tilbudet.

Den ultimate velkomstgaven

Bikely går en spennende høst i møte. Nye lokasjoner i Sandefjord og Moss er på vei. Samtidig kan syklister forvente flere lokasjoner i de eksisterende byene. Parallelt er syklister på vei tilbake til arbeidsplassen, noe som åpner opp for sykkelskap ved flere arbeidsplasser - både for besøkende og de ansatte. Første uka i august ble det registrert rekordmange parkeringer. Dette lover godt for høsten og legger gode føringer for Bikely Pod.

Les Videre:

Presse

Tar grep mot sykkeltyveri - nå kan du parkere helt trygt på Lambertseter

Ny sykkelparkering ved Lambertseter og Manglerud Senter.

Les mer
City

Kjøpesentra i Oslo og Viken satser miljøvennlig med Bikely

- Vi skal gjøre det enklere for syklister, og da må Bikely utplasseres der de ferdes, sier daglig leder Hallvar Bergh. Med seg på laget har Bikely kjøpesentergigantene City Con, Amfi og Obos.

Les mer

Siste nytt fra Bikely

Det er mye spennende som skjer i Bikely. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt rett i innboksen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Last ned appen

Last ned appen, reserver et sykkelskap nær deg og kom i gang!