News

Sykkelvokteren Hallvar Bergh

I 14 år var Hallvar Bergh prosjektleder i oljebransjen. I 2015 var det slutt. Da nedgangstidene kom, var han en av over 45 000 nordmenn som mistet jobben. For Hallvar ble løsningen å gøtse på med det han liker best – sykkel.

Read article
News

en Hvorfor synlig sykkelbekledning og sykkellys er viktig

en Desember er årets mørkeste måned. Med anbefalt belysning og sykkelbekledning øker du synligheten og tryggheten i trafikken.

Read article
News

en Bikely Techexplained

en Når IoT og NarrowBand møter sykkelparkering får du løsningen fra Bikely. Lyder alt dette gresk for deg? Frykt ikke, her er en guide til teknologien som muliggjør neste generasjons sykkelparkering.

Read article
News

en Ansvarlig forbruk og produksjon fra start til slutt

en Sykkelskapene i stål fra Bikely er tilpasset nordiske forhold og har store miljøgevinster. Vi forteller deg hvorfor gjenbruk, resirkulering og multisirkulering er tre beskrivende ord for stål.

Read article
News

en Med Bikely kan byer bli mer bærekraftige

en Vi er bare i startgropa. Bikely har sammen med 14 norske kommuner bidratt til flere tusen sykkelparkeringer. Nå vil vi utvide og gjøre flere byer bærekraftige!

Read article
News

en Kan elsykkelen stoppe klimaendringene?

en Transportsektoren står for størstedelen av de norske klimagassutslippene En fersk rapport fra Urbanet viser en sterk reisenedgang i kollektivreiser. Elsykkelen kan bli en grønn og klimavennlig erstatning.

Read article
City

Dette betyr trygg sykkelparkering for Lager 11

en Med utsøkt streetfood fra fjerne strøk er Lager 11 noe av det mest eksotiske Trondheim har å by på innen mat og drikke. Sluppen– en bydel som lenge har vært i glemmeboka har blitt satt på kartet, og nylig fikk syklister også tilgang til trygg sykkelparkering. Ny daglig leder er på plass – klar for å føre Lager11 gjennom høysesongen med braksuksess.

Read article
City

Ti smarte sykkelskap åpnet av ordfører Rita Ottervik

en Ordfører Rita Ottervik åpnet ti smarte sykkelparkeringer fra Bikely i Trondheim Sentrum. Med de nye skapene ønsker Miljøpakken å øke sykkelandelen i sentrum. Mange syklister har lastet ned appen som administrerer skapene, og lokalt er både næringslivet og mediene positive.

Read article
City

en Hvorfor sykkelskap er essensielt for framtidens kollektivknutepunkt

en I dag er sykkelskapene fra Bikely utplassert ved både T-banestasjoner og andre kollektivknutepunkt rundt Oslo og Viken fylke. Elsyklister og sykkelpendlere er ivrige brukere, og vitner om at smarte sykkelskap er en naturlig del av framtidens kollektivknutepunkt.

Read article
City

en Trendy, trygg og miljøvennlig sykkelparkering fra Bikely

en I sommer er det flere som bruker Bikeboxene fra Bikely. Nå konkurrerer byene om lokasjonene med flest parkeringer. Målet er flere miljøvennlige reiser.

Read article
City

en Ny teknologi transformerer Sluppen fra bilby til sykkelby

en R. Kjeldsberg og bydelen Sluppen tar et viktig steg for å tilrettelegge for syklister når sykkelskapene fra Bikely åpner utenfor Lager 11 og Grip Klatresenter. Bydelen var tidligere kjent som bilbyen Sluppen; dette er et viktig grep i en omfattende satsning på miljøvennlig transport og mobilitet.

Read article
City

en Slik skal sykkeltyveri i Bergen stoppes

en Syklister i Bergen nyter godt av en felles satsning på markedets tryggeste sykkelparkering. Fredag åpnet totalt fire lokasjoner med førti sykkelskap i regi av GC Rieber og Bergen kommune. Nå har syklister i Bergen sentrum tilgang til sykkelskap ved en rekke destinasjoner.

Read article
City

en Sirkus først ute med sykkelskap fra Bikely

en Sirkus Shopping i Trondheim er først ute med smarte sykkelskap fra SafeBikely blant norske kjøpesentre. - Et viktig steg i vår visjon for å tilby trygg og smart sykkelparkering ved alle destinasjoner der folk ferdes med sykkel, mener daglig leder Hallvar Bergh.

Read article
City

en Sykkelen framstår som et av de tryggeste transportmidlene

en Kun 10% sykler året rundt. Bikely og ReTyre forener krefter for at flere syklister skal ferdes trygt på vinterføret. Sjeldent har dette vært viktigere.

Read article
City

en Kraftig sykkelvekst i norske byer!

en Statens Vegvesen melder om langt flere sykkelturer i 2020. En gledelig nyhet for miljøet, folkehelsa og samfunnet. Spørsmålet er om fordelingen vil vedvare, og om sykkelandelen kan økes ytterligere.

Read article
City

en Miljøpakken utvider til NI timer gratis sykkelparkering

en Trondheim Kommune og Miljøpakken utvider gratistilbudet med trygg og smart sykkelparkering under busstreiken. Nå kan syklister parkere ni timer gratis i de 15 sykkelskapene ved Ørjaveita og Leutenhaven. Dette gjelder under den pågående busstreiken.

Read article
City

en Vefsn vinner av smart og trygg sykkelparkering fra Bikely

en Bikely jobber strategisk etter bærekraftmålene for å øke sykkelandelen i trafikkbildet. Etter en formidabel innsats av kommune, lokalt næringsliv og innbyggere vant Vefsn konkurransen med høyest prosentvis deltakelse i årets Sykle til jobben-kampanje. Premien var en Duobox fra Bikely.

Read article
City

en Bypakke Grenland satser på sykkelskap fra Bikely

en Bypakke Grenland satser på at trygg og smart sykkelparkering fra Bikely skal øke andelen miljøvennlige reiser. I juni åpnet fire lokasjoner med sykkelskap i Porsgrunn og Skien kommune. Målgruppen er primært reisende med kollektivtrafikk.

Read article
Work

Strinda Eiendom AS satser på sykkelskap fra Bikely til leietakerne

Henning Grue har drevet Strinda Eiendom AS i to tiår. Nå skal en innovativ sykkelparkeringstjeneste bli et konkurransefortrinn i leiemarkedet.

Read article
Work

en Høvik skole får smarte sykkelskap for de ansatte

en - Et smittervernstiltak for trygg reisevei, sier Ingebjørg Tofte i Lier Kommuner.

Read article
Work

en Elsykkel-pool på arbeidsplassen får flere til å sykle privat

en Med Bikely har de to dele-elsyklene ved Teknobyen fått nye hjem. Med app og sykkelskap er elsyklene tilgjengelig døgnet rundt for de rundt 2500 leietakerne. Nå ligger alt til rette for sykkelglede og mindre bilbruk – med minimalt av administrasjon for KLP.

Read article
Work

en Hver eneste kilometer på sykkelen teller!

en Ved å øke sykkelandelen og redusere passive fremkomstmidler får klimaet, samfunnet og syklisten store gevinster. Sykling er miljøvennlig, økonomisk og godt for helsa! Faktisk så teller hver eneste kilometer på sykkelen, og kanskje enda mer for de som har hjemmekontor.

Read article
Work

en Teknobyens sykkelsensasjon er på plass

en - Trygg sykkelparkering for besøkende til Teknobyen er et godt tiltak for å få enda flere til å bruke sykkel som transportmiddel til og fra, sier administrerende direktør Ruth Hege Falch Havdal i KLP Eiendom Trondheim — som er først ute med kombinert elsykkel-administrering og gjesteparkering i smarte sykkelskap.

Read article
Work

en Ekstra trygghet for hverdagssyklisten

en Bikely er trygg og smart sykkelparkering til ALLE syklister. Elsyklisten Anders benytter seg av Bikeboxene i Trondheim sentrum og det gir ekstra trygghet i hverdagen. Han anbefaler løsningen til andre med kostbare sykler.

Read article
No items found.
Press

en Rekordår for antall helårssyklister?

en I Norge sykler kun 10 % av sommersyklistene om vinteren. Dag Otto Lauritzen, Miljøpakken, Bikely og ReTyre vil snu trenden. Aldri har det vært viktigere at flere velger sykkelen som transportmiddel.

Read article
Nyheter

Privat sykkelskap til leie i Sentrum P-hus

For kun 199,- i måneden får du tilgang på et privat sykkelskap i Sentrum P-hus. Trygt, tørt og tilgjengelig via appen Bikely. Enklere blir det ikke for deg som sykler til og fra.

Read article
Nyheter

Tips fra en vintersyklist med 25 års erfaring

Vi har snakket med hverdagsheltene som vintersykler. I Oslo meldes det om en sterk vekst i sykkelandelen, men det er fortsatt de færreste som sykler året rundt. Først ut i portrettserien er Anne Helene Vedlog som har vært helårssyklist i 25 år.

Read article
Nyheter

Lei et privat sykkelskap i vinter❄

For kun 199,- i måneden kan studenter leie et privat sykkelskap i vinter. Alle studenter i Trondheim får muligheten til å leie totalt tretti plasser. Her forteller vi hvordan du kan leie plass.

Read article
Work

Oslos største P-hus erstatter bilparkering med sykkelparkering

Sentrum P-hus i Oslo er byens største innendørs parkeringshus. Nå rydder Onepark, som eier og drifter parkeringsanlegget, plass til tyverisikker sykkelparkering.

Read article
Home

Nå vil Bikely bekjempe sykkeltyveri i borettslag

Endelig kommer Bikely Home. Trygg sykkelparkering i borettslaget har vært etterspurt i svært lang tid, og vil bli tilgjengelig allerede i høst.

Read article
City

Nå skal det tilrettelegges for syklister ved Manglerud Senter

Bikely og Obos Eiendom inviterte til sykkelfest, utprøving av elsykler, gratis sykkelsjekk fra Per Sport Oppsal og lansering av sykkelskapene ved Manglerud Senter. - Dette er et felles initiativ for å tilrettelegge for handleglade syklister, sier miljødirektør Birgitte Molstad i Obos Eiendom.

Read article
Presse

Tar grep mot sykkeltyveri - nå kan du parkere helt trygt på Lambertseter

Ny sykkelparkering ved Lambertseter og Manglerud Senter.

Read article
City

Kjøpesentra i Oslo og Viken satser miljøvennlig med Bikely

- Vi skal gjøre det enklere for syklister, og da må Bikely utplasseres der de ferdes, sier daglig leder Hallvar Bergh. Med seg på laget har Bikely kjøpesentergigantene City Con, Amfi og Obos.

Read article
City

Amfi Ullevaal lanserer smarte sykkelskap med sykkelfest 18. oktober

Read article
City

Uttesting av smarte sykkelskap i Kolbotn Sentrum

Nå skal trygg og smart sykkelparkering testes ut. Kolbotn Torg ønsker flere syklister velkommen med smarte sykkelskap. En tryggere handleopplevelse for shoppingglade syklister skal man se langt etter.

Read article
City

Obos Eiendom satser på flere syklister til sentrene

Trygg sykkelparkering har lenge vært etterspurt fra kundene ved de tre Obos-sentrene på Manglerud, Tveita og Lambertseter. Mange kvier seg mot å bruke dyre sykler, og ender derfor med å bruke bilen. Nå kan smarte sykkelskap snu trenden.

Read article
City

Innovativ sykkelparkering blir pilotprosjekt ved Linderud Senter

Linderud Senter ønsker flere elsyklister til senteret. I høst skal smarte sykkelskap teste ut. Dette er den tryggeste sykkelparkeringen på markedet der syklister kan forhåndsbooke plass hjemmefra.

Read article
City

Obos Eiendom investerer i smarte sykkelskap ved Tveita Senter

Trygg sykkelparkering har lenge vært etterspurt fra kundene ved de tre Obos-sentrene på Manglerud, Tveita og Lambertseter. Mange kvier seg mot å bruke dyre sykler, og ender derfor med å bruke bilen. Nå kan smarte sykkelskap snu trenden.

Read article
Nyheter

Sterk offentlig satsning for å øke sykkelandelen, men langt flere stjålne sykler – et paradoks?

Nullvekst-målet og byvekstpakkene har gitt sykkelsatsingen i norske storbyer en boost. Det brukes milliarder på opprustning av sykkelveier og på tilskudd øremerket syklister, men samtidig brukes mindre offentlige ressurser på oppklaring av sykkeltyveri. Vi mener dette er et paradoks.

Read article
Nyheter

Den nye sykkelstien i Fjordgata kan gi nærliggende virksomheter et stort løft

Det er krise for handelsnæringen i Midtbyen. Cowirapporten (2019) viser at sykkelsti i Fjordgata kan bli svært fordelaktig for virksomhetene. Likevel møter utbyggingen stor motstand fra handelsstanden. Hvorfor er det slik?

Read article
City

Lagunen Storsenter åpner ti smarte og trygge sykkelparkeringer

Ti smarte sykkelskap blir tilgjengelig for syklister ved Lagunen Storsenter. Syklister kan booke, få tilgang og betale via appen Bikely. Tilbudet er gratis de tre første timene, og er plassert inne i parkeringshuset.

Read article
City

Henning har bidratt med trygg sykkelparkering til en hel bydel

Et nettverk av smarte sykkelskap dukker opp over hele Trondheim. Det siste bidraget er ti trygge sykkelparkeringer på Leangen, finansiert av Henning Grue og Strinda Eiendom AS.

Read article
City

En tryggere sykkelparkering skal du se langt etter

For en tikroning får syklister i Sandefjord tilgang til trygg parkering i hele 12 timer. Det er Sykkelbyen Sandefjord som står bak det nye tilbudet med ti smarte sykkelskap utplassert ved torvet i Sandefjord. Og skapene – de åpnes av ordføreren 27. august.

Read article
Presse

Sikker sykkelparkering i gågata

Nå har det blitt satt opp ti låsbare sykkelskap i Moss sentrum. Dermed kan man på sikkert vis parkere sykkelen sin i sentrum, uavhengig av tidspunkt på døgnet.

Read article
City

Ny sykkelparkering til Moss Sentrum

Moss kommune ønsker syklister velkommen tilbake med markedets tryggeste sykkelparkering. Ti smarte sykkelskap åpner i løpet av august og den store nyskapningen ligger i at hver syklist får tildelt et dedikert skap via en app.

Read article
City

Pod er høstens store nyhet

I høst lanseres Pod fra Bikely. Med Pod har det aldri vært enklere å utplassere sykkelskap ved flere ulike lokasjoner! Vi gjør det enkelt for innkjøperen og tryggere for syklisten.

Read article
Presse

Trondheimsselskap vi gjøre det sikrere å sykle til jobb

Produktsjef Ole Mathias Samuelsen, markedssjef Ellen Loxley og operasjonssjef Esten Øyen på plass i Bikelys nye kontorer, etter å ha jobbet fra en inkubator frem til mai

Read article
City

Bikely utvider: Nå kan shoppingglade syklister parkere trygt ved CC Vest og Majorstuen T-bane

APCOA og Mustad Eiendom baner vei med markedets tryggeste sykkelparkering. I sommer kan shoppingglade syklister forhåndsreservere og parkere trygt på CC Vest via appen Bikely. Utvidelsen kommer bare uker etter åpningen på Majorstuen T-bane, og flere lokasjoner i Oslo venter over sommeren.

Read article
City

Det har aldri vært enklere å være syklist i Tromsø

Sykkeltyveri var i 2020 et økende problem i Tromsø, og som et tilsvar går private og offentlige aktører sammen for å tilby markedets tryggeste sykkelparkering. Nå kan syklister parkere trygt og tørt utenfor Jekta Kjøpesenter og Nerstranda Kjøpesenter. «Smarte sykkelskap betyr en bekymring mindre for våre syklende kunder. Derfor introduserer vi Bikely til sykkelglade Tromsøværinger», sier senterleder Laila Myrvang på Jekta Storsenter.

Read article
Presse

Sjekk denne nye sykkelparkeringen på Majorstuen.

Midt på Majorstuen T-bane kan du nå parkere sykkelen godt innelåst og sikkert for ti kroner i timen.

Read article
Presse

Denne «containeren» på torget er til bruk for deg og meg

Containeren er nemlig en såkalt sykkelboks, som nå har blitt utplassert tre steder i Drammen for 100% trygg og værbeskyttet parkering av tohjulingen.

Read article
Presse

Forlot oljebransjen - gikk all in i sykkelskap

Etter 14 år tok Hallvar Bergh farvel med oljebransjen. Nå vil gründerselskapet SafeBikely ta ledertrøyen på smart sykkelinfrastruktur.

Read article
Presse

Ny teknologi gir smarte sykkelskap

Ved hjelp av ny NarrowBand-teknologi har gründerne utviklet et fjernstyrt låsesystem, som gjør det mulig for syklistene å åpne og lukke skapene med en app.

Read article
Presse

Disse boksene er sykkeltyvens verste fiende: Nå ruller Bikely-gründeren inn i nye markeder

Trondheim-selskapet kom ikke til enighet med kommunen, men er i gang med private partnere i hovedstaden. Nå snuser sykkelparkeringsstartupen Bikely på internasjonal ekspansjon.

Read article
Nyheter

Sykkelvokteren Hallvar Bergh

I 14 år var Hallvar Bergh prosjektleder i oljebransjen. I 2015 var det slutt. Da nedgangstidene kom, var han en av over 45 000 nordmenn som mistet jobben. For Hallvar ble løsningen å gøtse på med det han liker best – sykkel.

Read article
Work

Strinda Eiendom AS satser på sykkelskap fra Bikely til leietakerne

Henning Grue har drevet Strinda Eiendom AS i to tiår. Nå skal en innovativ sykkelparkeringstjeneste bli et konkurransefortrinn i leiemarkedet.

Read article
City

Dette betyr trygg sykkelparkering for Lager 11

Med utsøkt streetfood fra fjerne strøk er Lager 11 noe av det mest eksotiske Trondheim har å by på innen mat og drikke. Sluppen– en bydel som lenge har vært i glemmeboka har blitt satt på kartet, og nylig fikk syklister også tilgang til trygg sykkelparkering. Ny daglig leder er på plass – klar for å føre Lager11 gjennom høysesongen med braksuksess.

Read article
Work

Høvik skole får smarte sykkelskap for de ansatte

- Et smittervernstiltak for trygg reisevei, sier Ingebjørg Tofte i Lier Kommuner.

Read article
Work

Elsykkel-pool på arbeidsplassen får flere til å sykle privat

Med Bikely har de to dele-elsyklene ved Teknobyen fått nye hjem. Med app og sykkelskap er elsyklene tilgjengelig døgnet rundt for de rundt 2500 leietakerne. Nå ligger alt til rette for sykkelglede og mindre bilbruk – med minimalt av administrasjon for KLP.

Read article
Nyheter

Hvorfor synlig sykkelbekledning og sykkellys er viktig

Desember er årets mørkeste måned. Med anbefalt belysning og sykkelbekledning øker du synligheten og tryggheten i trafikken.

Read article
Nyheter

Bikely Techexplained

Når IoT og NarrowBand møter sykkelparkering får du løsningen fra Bikely. Lyder alt dette gresk for deg? Frykt ikke, her er en guide til teknologien som muliggjør neste generasjons sykkelparkering.

Read article
Nyheter

Ansvarlig forbruk og produksjon fra start til slutt

Sykkelskapene i stål fra Bikely er tilpasset nordiske forhold og har store miljøgevinster. Vi forteller deg hvorfor gjenbruk, resirkulering og multisirkulering er tre beskrivende ord for stål.

Read article
Nyheter

Med Bikely kan byer bli mer bærekraftige

Vi er bare i startgropa. Bikely har sammen med 14 norske kommuner bidratt til flere tusen sykkelparkeringer. Nå vil vi utvide og gjøre flere byer bærekraftige!

Read article
Nyheter

Kan elsykkelen stoppe klimaendringene?

Transportsektoren står for størstedelen av de norske klimagassutslippene En fersk rapport fra Urbanet viser en sterk reisenedgang i kollektivreiser. Elsykkelen kan bli en grønn og klimavennlig erstatning.

Read article
Work

Hver eneste kilometer på sykkelen teller!

Ved å øke sykkelandelen og redusere passive fremkomstmidler får klimaet, samfunnet og syklisten store gevinster. Sykling er miljøvennlig, økonomisk og godt for helsa! Faktisk så teller hver eneste kilometer på sykkelen, og kanskje enda mer for de som har hjemmekontor.

Read article
Work

Teknobyens sykkelsensasjon er på plass

- Trygg sykkelparkering for besøkende til Teknobyen er et godt tiltak for å få enda flere til å bruke sykkel som transportmiddel til og fra, sier administrerende direktør Ruth Hege Falch Havdal i KLP Eiendom Trondheim — som er først ute med kombinert elsykkel-administrering og gjesteparkering i smarte sykkelskap.

Read article
City

Ti smarte sykkelskap åpnet av ordfører Rita Ottervik

Ordfører Rita Ottervik åpnet ti smarte sykkelparkeringer fra Bikely i Trondheim Sentrum. Med de nye skapene ønsker Miljøpakken å øke sykkelandelen i sentrum. Mange syklister har lastet ned appen som administrerer skapene, og lokalt er både næringslivet og mediene positive.

Read article
City

Hvorfor sykkelskap er essensielt for framtidens kollektivknutepunkt

I dag er sykkelskapene fra Bikely utplassert ved både T-banestasjoner og andre kollektivknutepunkt rundt Oslo og Viken fylke. Elsyklister og sykkelpendlere er ivrige brukere, og vitner om at smarte sykkelskap er en naturlig del av framtidens kollektivknutepunkt.

Read article

Norges beste sykkelby gjenåpnet sykkelskapene fra Bikely

Kristiansand er kåret til landets beste sykkelby og først ute med å kjøpe sykkelskap fra Bikely. Trondheim har den høyeste sykkelandelen blant norske byer og den beste dekningsgraden på sykkelskapene. Kan relanseringen i Kristiansand sette de tilbake på sykkeltoppen?

Read article
City

Trendy, trygg og miljøvennlig sykkelparkering fra Bikely

I sommer er det flere som bruker Bikeboxene fra Bikely. Nå konkurrerer byene om lokasjonene med flest parkeringer. Målet er flere miljøvennlige reiser.

Read article
City

Ny teknologi transformerer Sluppen fra bilby til sykkelby

R. Kjeldsberg og bydelen Sluppen tar et viktig steg for å tilrettelegge for syklister når sykkelskapene fra Bikely åpner utenfor Lager 11 og Grip Klatresenter. Bydelen var tidligere kjent som bilbyen Sluppen; dette er et viktig grep i en omfattende satsning på miljøvennlig transport og mobilitet.

Read article
City

Slik skal sykkeltyveri i Bergen stoppes

Syklister i Bergen nyter godt av en felles satsning på markedets tryggeste sykkelparkering. Fredag åpnet totalt fire lokasjoner med førti sykkelskap i regi av GC Rieber og Bergen kommune. Nå har syklister i Bergen sentrum tilgang til sykkelskap ved en rekke destinasjoner.

Read article
City

Sirkus først ute med sykkelskap fra Bikely

Sirkus Shopping i Trondheim er først ute med smarte sykkelskap fra SafeBikely blant norske kjøpesentre. - Et viktig steg i vår visjon for å tilby trygg og smart sykkelparkering ved alle destinasjoner der folk ferdes med sykkel, mener daglig leder Hallvar Bergh.

Read article
City

Sykkelen framstår som et av de tryggeste transportmidlene

Kun 10% sykler året rundt. Bikely og ReTyre forener krefter for at flere syklister skal ferdes trygt på vinterføret. Sjeldent har dette vært viktigere.

Read article
City

Kraftig sykkelvekst i norske byer!

Statens Vegvesen melder om langt flere sykkelturer i 2020. En gledelig nyhet for miljøet, folkehelsa og samfunnet. Spørsmålet er om fordelingen vil vedvare, og om sykkelandelen kan økes ytterligere.

Read article
Presse

Rekordår for antall helårssyklister?

I Norge sykler kun 10 % av sommersyklistene om vinteren. Dag Otto Lauritzen, Miljøpakken, Bikely og ReTyre vil snu trenden. Aldri har det vært viktigere at flere velger sykkelen som transportmiddel.

Read article
Work

Ekstra trygghet for hverdagssyklisten

Bikely er trygg og smart sykkelparkering til ALLE syklister. Elsyklisten Anders benytter seg av Bikeboxene i Trondheim sentrum og det gir ekstra trygghet i hverdagen. Han anbefaler løsningen til andre med kostbare sykler.

Read article
City

Miljøpakken utvider til NI timer gratis sykkelparkering

Trondheim Kommune og Miljøpakken utvider gratistilbudet med trygg og smart sykkelparkering under busstreiken. Nå kan syklister parkere ni timer gratis i de 15 sykkelskapene ved Ørjaveita og Leutenhaven. Dette gjelder under den pågående busstreiken.

Read article
City

Vefsn vinner av smart og trygg sykkelparkering fra Bikely

Bikely jobber strategisk etter bærekraftmålene for å øke sykkelandelen i trafikkbildet. Etter en formidabel innsats av kommune, lokalt næringsliv og innbyggere vant Vefsn konkurransen med høyest prosentvis deltakelse i årets Sykle til jobben-kampanje. Premien var en Duobox fra Bikely.

Read article
City

Bypakke Grenland satser på sykkelskap fra Bikely

Bypakke Grenland satser på at trygg og smart sykkelparkering fra Bikely skal øke andelen miljøvennlige reiser. I juni åpnet fire lokasjoner med sykkelskap i Porsgrunn og Skien kommune. Målgruppen er primært reisende med kollektivtrafikk.

Read article